Referenser

Madeleine Lundin, har med sin utbildning i inredning och design ett skarpt öga för vad som passar i färg och form i en miljö. Hon går in för varje nytt projekt med lika stor entusiasm som det förra och hon lämnar inget åt slumpen, varenda detalj är viktig.

Lisa Kerstinsdotter, Sober

 

Tusen tack för alla goda råd vi fick inför visningen. Det gjorde att vårt hem såg fantastiskt ut !

Ylva & Gösta Smith

 

Jag anlitade Madeleine Lundin på Inspireda då jag skulle sälja min bostadsrätt i Hammarbyhöjden. Jag upplevde ett mycket proffsigt möte där vi blandade mina egna tankar om hur jag ville presentera min lägenhet med Madeleines professionella ideer. Resultatet blev långt över förväntat, slutpriset likaså. Jag kan varmt rekommendera Inspireda!

Lena Johnson

 

Madeleine är mycket lösningsorienterad och anpassar sig efter vilket objekt som hon får i uppdrag att styla. Hennes känsla för styling och proffessionalism är en bidragande faktor till höga försäljningspriser, nöjda kunder och mycket goda resultat. Att stylingen finns i olika storlekar gör det lätt att anpassa efter vad som behövs för just den enskilda kundens bostad. Vi rekommenderar Madeleine och Inspireda varmt till våra kunder.

Stina Ericsson & Katarina Westerholm, Skandia Mäklarna Nacka

 

Tack Madeleine på Inspireda för en utmärkt och proffsigt utförd styling. Madeleine, som har mycket bra känsla för inredning, tog verkligen fram det bästa i lägenheten och presenterade all dess potential. Försäljningen gick väldigt snabbt och till ett mycket bra pris. Jag kan varmt rekommendera Inspireda!

Fredrik Zcabo